top of page

FAQ

Jij vraagt, wij antwoorden

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?

Jij gaat lekker onderuitgezakt in je luie stoel zitten en ik ga voor jou aan de slag. Afhankelijk van de inhoud van de bestelling duurt het tussen de 3 en 14 werkdagen om de bestelling te maken. De houten poppetjes hebben een gemiddelde levertijd van 3 tot 5 werkdagen. De woonaccessoires van jesmonite kosten minimaal 5 dagen om te maken. 

Als de bestelling compleet is, wordt het overgedragen aan PostNL en ontvang jij een Track&trace.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Annuleren kan altijd maar hangt wel af van de status van de bestelling. Mocht je de bestelling willen annuleren stuur mij dan gelijk een berichtje. Als ik nog niet begonnen ben met het maken van de bestelling is annulering nog mogelijk. Als de bestelling al wel in productie is genomen, is annuleren niet meer mogelijk. 

Verzending

Binnen 3 tot 14 werkdagen word jouw bestelling overgedragen aan Post NL. Zij verzorgen de verzending naar het door jouw doorgegeven adres. PostNL hanteert een levertijd van 1 á 2 dagen. Studio Bofbips is niet verantwoordelijk voor een oplopende levertijd bij PostNL.

Het jesmonite-item bevat gaatjes, hoe komt dat?

Dat klopt! Elk Jesmonite bevat unieke 'gaatjes'. Deze gaatjes ontstaan tijdens het productieproces en geven het item een uniek karakter. Door het toepassen van verschillende technieken wordt het aantal belletjes tot een minimum beperkt maar het is niet mogelijk om deze helemaal te voorkomen.

Ik ben niet blij met mijn bestelling, wat nu?

Dat is heel erg vervelend voor ons beiden. 

Stuur een mail naar studiobofbips@gmail.com en vermeld daarbij het ordernummer van de bestelling en contactgegevens. 

Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

We hebben samen gekeken naar een oplossing maar ik wil mijn bestelde artikel toch retour sturen, kan dit?

Wettelijk gezien mag je de bestelling altijd retour sturen tot een maximum van 14 dagen na ontvangst. Houd rekening met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden vind je hier

Kort samengevat:

- Retourkosten komen voor kosten van de koper.

- Enkel de artikelen uit de Bofbips-lijn en de jesmonite woonaccessoires kunnen retour gestuurd worden. Het aankoopbedrag wordt teruggestort wanneer de producten in goede staat door Studio Bofbips zijn ontvangen. Ten aanzien van de verzend- en retourkosten kan helaas geen restitutie worden verleend.

- Artikelen uit de Color-lijn of de 'speciaal voor jou'-lijn, kunnen retour worden gestuurd maar er kan geen restitutie plaatsvinden. De producten zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen niet meer worden doorverkocht. 

De levertijd is 2 tot 14 dagen, waarom is dit zo lang?

Studio Bofbips maakt de artikelen met de hand. Dit proces kost tijd. Het ontwerpen,  schilderen maar ook droogtijd tussen de verschillende lagen verf en het aflakken.

De jesmonite woonaccessoires hebben na het maken 24u droogtijd nodig tot schuren, daarna weer 24u tot sealen en 24u tot waxen. Studio Bofbips heeft geen voorraad. 

 

Wil je graag iets bestellen maar twijfel je over de levertijd? Neem even contact met mij op, dan kijk ik met je mee! 
 

Officiele bedrijfsgegevens

Studio Bofbips is een écht bedrijf en dat betekent ook allerlei officiële gegevens en regel- en wetgeving en BTW.

KVK: 72115637

Bankgegevens: NL54 INGB 0709628641 t.n.v. StudioBofbips

BTW-Identificatienummer: NL002218486B82

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Op zoek naar de algemene voorwaarden, privacyregels, disclaimer of cookieverklaring? Deze zijn te downloaden vanuit de voettekst, rechts onderin de pagina. 

bottom of page