top of page

Het perfecte huwelijkscadeau...

Het bruiloftenseizoen is in volle gang. Mooie, smaakvolle en romantische plaatjes vullen mijn IG-profiel. Stijlvolle foto's in zachte tinten wit en beige. Robuuste foto's op al net zo robuuste terreinen. Kleurrijk is in mijn omgeving wat minder vertegenwoordigt, maar de profielen van menig fotograaf staan vol met kleurrijke plaatjes.


Wij trouwden op dinsdagochtend, een dag na Pasen. Ik met mijn ronde zwangere buik. We waren toen al heel wat jaren samen en trouwen hoefde van ons niet echt. Maar met een kleintje op komst, wilden we het wel goed regelen.


Met het op de mat vallen voor een uitnodiging ontstaat ook het 'cadeauprobleem': wat gééf je het bruidspaar cadeau?

De welbekende enveloppe met geld is natuurlijk altijd goed. Veilig, makkelijk én kan eigenlijk niet fout gaan. Maar of het uniek of persoonlijk is...


Steeds vaker zijn de bestellingen die ik ontvang voor een bruidspaar. Zo leuk om te maken! En de reacties daarna zijn vaak al net zo hartverwarmend. Er worden hele toffe combinaties gemaakt en besteld via de webshop.


Favoriet? De houten poppetjes, voorzien van uiterlijke kenmerken zoals een bril of baard. Ze passen perfect op een ovaal schaaltje in combinatie met een kaars (maat S). Ook qua kleur zie ik de tofste combinaties voorbijkomen!


Klassiek en tijdloos wit of zwart. Schaaltjes met edelsteen voor een extra betekenis. Setjes poppetjes met verschillende kleuren gecombineerd of bijvoorbeeld een basisschaaltje met een marmer kaars! Ook de ingelegde hartjes zijn populair. Het schaaltje krijgt dan een hartje in een andere kleur, heel mooi en liefdevol.


Mijn 'cadeau stress' is sinds Studio Bofbips helemaal weg. Ik maak cadeautjes gewoon zelf. En twijfel ik echt heel erg? Dan geef ik een cadeaubon, kunnen ze zelf kiezen en samen met mij, een blijvende herinnering aan deze mooie dag samen te stellen.


Ben je op zoek naar een uniek, stijlvol, duurzaam en persoonlijk huwelijkscadeau, dan ben je op de juiste plek!

Kom je er niet aan uit via de webshop? Twijfel je over de kleur, de verhoudingen of technieken? Ik denk met liefde met je mee. Stuur me een berichtje via de website of een DM via Instagram.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page