top of page

Samen Sterk - Stijlvol wonen


Logo van Studio Bofbips en samenwerkende partner
De avonturen van de loedermoeder & Studio Bofbips

Instagram is een fantastisch platform om in contact te komen met anderen. Zo deed ik een tijdje geleden een oproep voor een samenwerking. Samen sta je nu eenmaal sterker. Niet alleen omdat het aantal mensen dat wordt bereikt dan groter is, maar vooral door de sociale contacten, de leuke gesprekken en de creatieve creaties die er vervolgens ontstaan.

Zo ontmoette ik Amanda, zij reageerde op mijn oproep. Het gesprek ontstond enorm spontaan en we kwamen er als snel achter dat we gezellige overeenkomsten hadden. We deelden onze ideeën en deze werden al snel concreet. Samen Sterk!

Deze ideeën gingen over wat zij voor mij kon betekenen, verschillende reels, een blog, post en story's.


Wat een fijne verrassing!

Ik heb inmiddels de ervaring dat menig samenwerking meer een ‘een richtingsverkeer'- samenwerking is. Niet echt mijn idee van SAMENwerken 😉

Ik kreeg helemaal de vrije hand in wat ik voor haar mocht maken, met slechts één “eis”: de kleur groen. Aangezien de muren in mijn woonkamer de kleur ‘Tijm’ dragen van Flexa kan ik groen wel waarderen 😉.


Samen namen we de technieken door: terrazzo en effen kregen de voorkeur, marmer mocht ik overslaan.


Dit is precies wat ik zo tof vind aan jesmonite. Alle kleuren en technieken zijn mogelijk, ook combinaties. Alleen de vorm van de mal staat vast. Helemaal te maken naar de smaak van de klant. Van jou. Hoe tof is dat! Elk item met de hand gemaakt, zorgvuldig samengestelde sets én de kleur en techniek die perfect passen bij jouw stijl, interieur en smaak.


Het werd een grote rechthoekige schaal waar ze alle kanten mee op kan. Perfect om kaarsen op te zetten maar hier in huis staat er ook één in de keuken voor kruiden en olie. En een in de slaapkamer voor sieraden. Hij zou ook perfect passen in de badkamer...


De kaarsenhouder past ook op de schaal maar kan natuurlijk ook prima op een andere plek gezet worden. Ook de kaars heeft een duurzame functie. Want door de sojawas brandt de kaars lang en geeft het weinig roet. Kaars op? Dan kan het bakje perfect dienen als plantenpot en heeft Amanda weer een mooie plek om haar stekjes verder in te laten groeien.

Set van vijf onderzetters gemaakt van Jesmonite, rond. In drie verschillende tinten groen.
Onderzetters Jesmonite Terrazzo Groen

En in mijn enthousiasme over deze fijne samenwerking kon ik het niet laten om ook nog een setje robotjes én een set onderzetters te maken.


Benieuwd naar het resultaat? Volg ons via Instagram!


Stijlvol wonen kan perfect met een persoonlijk samengestelde set. En zijn enorm inspirerend om te maken. Foto's van een interieur of een voorbeeld van pinterest kunnen perfect als

inspiratie dienen.


Nieuwsgierig geworden? Neem vooral contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Recente blogposts

Alles weergeven

Visie

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page