top of page

De stoute schoenen...

Als ondernemer leer ik veel. Over alles wat bij ondernemen komt kijken én over mezelf. Mezelf promoten is absoluut niet iets wat ik graag doe. Ik voel een flinke dosis gêne en het stemmetje in mijn hoofd verdient de hoofdprijs voor het verzinnen van argumenten om mezelf vooral níet in de schijnwerpers te zetten waardoor ik nog meer ongemak voel.


Voor een van de foto's op mijn IG-feed maakte ik gebruik van het buikbeeldje wat ik liet maken tijdens de zwangerschap van mijn dochter. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik dit niet gedaan: mijn man moest mij bijna letterlijk dwingen om te poseren voor een foto, laat staan een 3d-opname in mijn blote kont op draaischijf voor een beeldje. Tijdens mijn tweede zwangerschap voelde ik me wederom verre van mooi. Maar wat ben ik blij dat de papa in spé het benodigde zetje gaf het deze keer toch echt wél te laten maken.


Ik maakte een afspraak bij Miranda, plande een datum en wachtte rustig af tot het moment daar was. Ik was 37 weken zwanger toen het zo ver was. Ik vond het super spannend maar voelde me al snel op mijn gemak. Er kon heel veel en ik mocht gewoon mijn kleding aanhouden als ik dit prettiger vond. Het was een hele bijzondere ervaring en nu een tastbare herinnering.


Ik gebruikte dus het beeldje voor het maken van content voor mijn IG én tagde Miranda in het bericht. Nu ik daaraan terugdenk moet ik wel een beetje lachen om mezelf. Ik vond het super spannend om haar te taggen, want zat zij hier wel op te wachten?!

3D print beeld van zwangerschap op robuuste sokkel van jesmonite in de kleur groen
Robuuste composiet sokkel voor beeldje

Niets bleek minder waar. We raakten aan de praat, er ontstonden ideeën en we planden een afspraak in. Voor we het wisten waren we al volop in gesprek, ideeën aan het uitwisselen en vergaten we de koffie.
Inmiddels ben ik enorm dankbaar dat ik toen de ‘stoute schoenen aantrok’ om haar te taggen en te vragen of we misschien iets voor elkaar konden betekenen. Een waardevolle samenwerking werd het resultaat: stijlvolle sokkels, robuust, uniek, sterk & duurzaam. Én het perfecte podium voor jouw 3d beeldje.


Vierkante composiet sokkel in marmer zwart, oker. Met 3d print beeld van 3D moments Breda
Composiet marmer sokkel met 3D zwangerschapsbeeld van 3D moments Breda

De sokkels zijn exclusief verkrijgbaar via Miranda. Heb je al een beeldje maar heeft deze nog geen podium dan maak ik deze met liefde alsnog voor je.
Benieuwd geworden naar Miranda en haar bedrijf 3D Moments? Neem dan een kijkje op haar website: 3Dmoments.nl

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page