top of page

De feestdagen komen er aan! Tips voor de feestdagen.

Dat betekent een hoop gezelligheid, cadeautjes en een volle agenda.


Die volle agenda kan er zomaar voor zorgen dat je bij de gedachte aan de feestdagen al vlekken krijgt. Want wat komt er veel op ons af!

Cadeaus voor alle gezinsleden, familie en vrienden. De geplande borrel op het werk. De tafel die mooi gedekt moet worden en het huis dat versierd moet worden. En dan hebben we het nog niet over de gespannen koppies van de kinderen voor Sinterklaas die volgende week alweer aan komt in ons land.


De komende weken neem ik je mee in mijn voorbereidingen voor kerst én Sinterklaas. Want ook ik vind dat vaak een hele klus. En om het vooral leuk te houden begin ik op tijd. En dit jaar helemaal, want door Studio Bofbips ben ik me nog bewuster geworden van het belang van een goede planning!


De sinterklaascadeaus zijn hier al een paar weken in huis. Ja écht. En wat een rust geeft dat! Wel moet ik toegeven dat ik dan de grootste moeite heb om niet te blijven kopen, want wat is er veel!


Inmiddels probeer ik duurzamere keuzes te maken. Dus eerder inkopen betekent niet alleen vaak goedkoper, maar ook meer zicht op wat ik nu eigenlijk allemaal in huis heb gehaald. Ook wordt er speelgoed uitgewisseld tussen vrienden, zijn er cadeautjes tweede hands en heb ik zelf het een en ander verkocht of weggegeven.


Ook met Bofbips kies ik voor duurzame en tijdloze materialen. De houten poppetjes zijn ook perfect om te toveren tot Sinterklaasjes (of 'klaasjes' zoals mijn dochter ze noemt) en pietjes. Leuk om te doen, staat gezellig in huis én (stiekem het belangrijkste) de kinderen spelen er graag mee! Mocht je nog interesse hebben? Ik heb nog wat materiaal liggen om nog een paar setjes te maken...Op mijn IG vind je de info, of stuur me een berichtje.


En ook al is Sinterklaas natuurlijk vooral voor de kleine mensen, ook voor de grote mensen is er een hoop moois te vinden! De komende weken mag ik weer op twee markten staan, Op 12 November op de ladys Sunday in het Van der Valk Princeville in Breda én op 10 december op de kerstmarkt in Eersel!


De komende tijd neem ik je dus mee in mijn voorbereidingen voor de feestdagen én geef ik natuurlijk tips voor een fantastische kersttafel (waarbij je elkaar nog kan zien), knusse hoekjes (die helemaal passen bij jouw smaak en stijl), komen er stijlvolle sieraden exclusief beschikbaar én komen er leuke unieke speelsets voorbij van Houten poppetjes.


Liefs!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page