top of page

Zie ginds komt de stoomboot...Sinterklaas is er weer! De komende weken staan in het teken van gespannen en blije gezichtjes, pietenmutsjes, pepernoten (of kruidnoten), chocoladeletters, Sinterklaasliedjes, gevulde schoentjes én pedagogisch verantwoorde lege schoentjes ;).


Heerlijk. En stiekem ben ik ook altijd weer erg blij als hij is vertrokken en de rust weer terug keert.


De komende week is het druk voor alle hulp-pieten en hulp-klaasjes. De laatste puntjes op de i. Ben je nog op zoek naar leuke cadeautjes voor klein én groot? Dit zijn mijn favorieten:


Voor klein:

  • De knikkerbanen van Vtech zijn hier al een lange tijd een groot succes

  • De magneettegels van connetix beginnen hier inmiddels wat krassen en scheuren te vertonen. Het bouwen is leuk maar het omgooien misschien nog wel leuker ;)

  • Houten poppetjes: blank, geschilderd door mama óf door de kinderen zelf. Ze krijgen een rol in elk verhaaltje wat voorbij komt. Deze poppetjes shop je natuurlijk ook bij Studio Bofbips maar mocht je liever zelf aan de slag gaan dan kan ik je de website van Houten Hobby enorm aanraden!

  • Nog op zoek naar leuke decoratie voor Sinterklaas? Neem dan een kijkje bij FierMusthaves. Deze leuke kleine ondernemer maakt hele leuke raamstickers voor de feestdagen. Daarnaast bedrukt ze ook kleding, zakjes en alles wat je maar kunt bedenken. O, en ze past de items met liefde voor je aan.

Voor de grote mensen:

  • In de categorie 'altijd goed' zitten natuurlijk de parfums en andere verzorgingsproducten. Ik ben fan van Junglueck (Junglück) . Dik 'geïnfluenced' door mama Lotje (IG).

  • Sieraden. Steeds vaker maak ik ze ook zelf, met RVS, goud, zilver, edelsteen én jesmonite. Ik speel nog met het idee om ze ook in mijn webshop te gaan plaatsen... wie weet.

  • Woondecoratie. Natuurlijk. Ik kan natuurlijk niet anders dan mezelf promoten. Want hoe leuk is het om een volledig 'custom made' set samen te stellen. Voor in de huiskamer, slaapkamer, badkamer of zelfs voor op je werktafel. Stijlvolle items, duurzaam, sterk en helemaal naar jouw smaak. Dat geeft sfeer en energie. En hoe blij zullen opa en oma zijn met de hele familie in houten poppetjes?

  • Op zoek naar unieke items? Kijk eens op etsy.com of bijvoorbeeld op Swanmarket.nl. Heel veel kleine creatieve ondernemers plaatsen daar hun creaties voor de verkoop! Misschien kom je mij ook wel tegen...


Veel plezier met de inkopen!


LIefs!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page